⚜️ نماد اختصاری
ETH
💎 قیمت تومانی
📈 تغییرات 24h
💲 قیمت دلاری
اتریوم (Ethereum)
آیکون ارز دیجیتال اتریوم
مقدار
ارزش (تومان)
خرید اتریوم
اطلاعات بازار جهانی
رتبه از نظر ارزش بازار
ارزش بازار (Market Cap)
دلار
بالاترین قیمت (ATH)
دلار
اطلاعات بازار ارزپایا
حجم معاملات 24 ساعت
تومان  

قیمت اتریوم (ETH) امروز برابر با 3,119 دلار است همچنین قیمت لحظه ای اتریوم (ETH) معادل 214,796,119 تومان می باشد.

ارز دیجیتال اتریوم ETH چیست؟

ارز اتریوم (Ethereum) با نام اختصاری ETH، دومین ارز دیجیتال بزرگ دنیا پس از بیت کوین است. این ارز مانند بیت کوین و سایر رمز ارزها به شما امکان انتقال پول را می‌دهد اما به‌دلیل استفاده از قراردادهای هوشمند، از بلاک چین اتریوم می‌توان استفاده‌های بسیار بیشتری کرد. اتریوم را می‌توان تا حدی به سیستم عامل اندروید تشبیه کرد. گوگل با ایجاد سیستم عامل اندروید، بستری مناسب برای تمامی برنامه‌نویسان جهان فراهم کرده که بتوانند به‌راحتی برنامه‌های مورد نظر خود را روی این سیستم عامل توسعه‌ دهند. اتریوم نیز یک بلاک چین است که برنامه‌نویسان می‌توانند بر روی آن ارزهای دیجیتال و اپلیکیشن‌های غیر متمرکز خود را توسعه ‌دهند. به‌عبارتی، ساخت یک ارز دیجیتال با شبکه بلاک چین مستقل تا قبل از ایجاد اتریوم بسیار پرهزینه و زمان‌بر بود، اما اتریوم این مشکل را تا حد زیادی برطرف کرد. به‌ طوری که امروزه بیشتر ارزهای دیجیتال دنیا روی بستر بلاک چین این رمز ارز ساخته شده‌‌اند. این قابلیت اتریوم باعث رشد سریع بازار ارزهای دیجیتال و ایجاد کاربردهای جدید برای فناوری بلاک چین شد.

اتریوم چیست

خالق اتریوم

اتریوم توسط ویتالیک بوترین جوان ۲۸ ساله روسی ایجاد شد. بوترین در سال ۲۰۱۱ که خرید بیت کوین کمی رواج پیدا کرده بود، ارز دیجیتال بیت کوین را شناخت و به ‌سرعت جذب تکنولوژی آن شد. او در همان سال، سفرهایی به اقصی نقاط دنیا ترتیب داد و با توسعه‌دهندگان و فعالین حوزه بیت کوین دیدار کرد. بوترین تصمیم گرفت قابلیت‌های دیگری مانند امکان اجرای قراردادهای هوشمند را به بلاک چین اضافه و بلاک چین جدیدی ایجاد کند. ویتالیک بوترین اولین بار از طریق پدرش با بیت کوین آشنا شد. در ابتدا بوترین دید مثبتی به بیت کوین نداشت و معتقد بود ارزی که هیچ پشتوانه‌ای نداشته باشد نمی‌تواند تغییری جدی در نظام مالی دنیا به وجود بیاورد.

خالق اتریوم

با این وجود بوترین پس از مدتی به بیت کوین علاقه مند شد و تلاش کرد چند بیت کوین به دست آورد اما نه سیستم مناسبی برای ماین بیت کوین داشت و نه می‌توانست از عهده هزینه خرید بیت کوین بربیاید؛ بنابراین شروع به نوشتن و تولید محتوا در مورد بیت کوین و فناوری بلاک چین کرد و با دستمزدی که از این کار می‌گرفت، توانست چند بیت کوین خریداری کند. بوترین متوجه برخی نواقص و ناکارآمدی‌های بلاک چین بیت کوین بود و ایده ارز اتریوم را با هدف ایجاد بلاک چینی کارآمدتر به شرکت‌های فعال در حوزه رمزنگاری معرفی کرد. اما هیچ‌کدام از شرکت‌ها ایده او را نپذیرفتند. در نهایت، خود بوترین دست به کار شد.

تاریخچه ارز اتریوم

تاریخچه ارز اتریوم

در اواخر سال ۲۰۱۳، ویتالیک بوترین نویسنده مجله Bitcoin Magazine در یک سپید نامه ایده اصلی ایجاد اتریوم را منتشر کرد. او در این مقاله توضیح داد که بیت کوین و فناوری بلاک چین می‌تواند به‌جز انتقال پول به سراسر دنیا، برای موارد دیگری مانند توسعه و اجرای اپلیکیشن‌های مختلف استفاده شود. البته او در این وایت پیپر اذعان کرد که برای این کار، نیاز به توسعه یک زبان برنامه‌نویسی قوی‌تر است. سرانجام در سال ۲۰۱۴ تلاش‌های بوترین به ثمر نشست. بوترین و تیمش بلاک چین اتریوم را به عموم مردم معرفی و توکن‌های اتر را برای فروش عرضه کردند. در ابتدای کار، قیمت ارز اتریوم به شدت پایین بود به طوریکه مردم می‌توانستند ۲۰۰۰ اتر (کوین بومی شبکه اتریوم) را با یک بیت کوین خریداری کنند. کوین اتر، با نام بلاک چین خود اتریوم نیز شناخته می‌شود. برای آشنایی با تفاوت اتر و اتریوم به مقاله مربوطه در مجله ارزپایا مراجعه کنید.

سال ۲۰۱۷ سال بسیار خوبی برای اتریوم بود. بسیاری از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز از جمله بازی‌هایی مانند CryptoKitties در آن سال بر روی بلاک چین این ارز دیجیتال ایجاد شدند. این استقبال گسترده، موجب رشد قیمت ارز اتریوم در این سال شد و قیمت این ارز از حدود ۸ دلار تا ۸۰۰ دلار افزایش یافت. در سال‌های اخیر بزرگ‌ترین خبری که از اتریوم به گوش می‌رسد تغییر پروتکل آن از POW به POS است. رویدادی که از آن با عنوان اتریوم ۲.۰ یاد می‌شود و احتمالا تا پایان سال ۲۰۲۲ شاهد وقوع آن باشیم. بسیاری از کارشناسان معتقدند پس از راه‌اندازی اتریوم ۲، قیمت ارز اتریوم افزایش خواهد یافت. شما می‌توانید از امروز با خرید اتریوم بر روی این پلتفرم سرمایه‌گذاری کرده و با افزایش قیمت اتریوم سود کسب کنید. برای این کار، صرافی ارزپایا امکان خرید اتریوم با کمترین کارمزد را فراهم کرده است. کافی است کلیک کنید و وارد صفحه ثبت نام ارزپایا شوید.

تفاوت اتریوم و اتریوم کلاسیک

ارز اتریوم و ارز اتریوم کلاسیک

اتریوم علاوه بر امکان استفاده از قراردادهای هوشمند، امکان ایجاد DAO را نیز برای کاربران خود ایجاد کرد. DAO مخفف عبارت Decentralized Autonomous Organizations بوده و به معنای سازمان‌های مستقل غیرمتمرکز است. با استفاده از DAO، کاربران می‌توانند از طریق رای‌گیری در هدایت و رهبری پلتفرم‌های موجود بر بلاک چین اتریوم سهیم باشند. سازوکار DAO در بلاک چین اتریوم بسیار موفق عمل کرد و توانست بیش از ۱۵۰ میلیون دلار از بیش از ۱۱۰۰۰ سازمان جمع آوری کند. اما متاسفانه سال ۲۰۱۶ یکی از بزرگترین DAO ها مورد حمله هکرها قرار گرفت و یک بحران در شبکه اتریوم به وجود آمد.

پس از این اتفاق، توسعه‌دهندگان اتریوم توانستند با بلاک کردن آدرس هکر و ایجاد هارد فورکی (انشعاب) روی بلاک چین اتریوم از خروج اتریوم‌های دزدیده شده از پلتفرم جلوگیری کنند. اما هکر نامه‌ای سرگشاده به جامعه Ethereum نوشت و در آن مدعی شد که اتریوم‌ها را از راهی کاملا قانونی و با توجه به پروتکل موجود در پلتفرم اتریوم به دست آورده است. او همچنین تهدید کرد که جلوگیری از خروج اتریوم‌ها می‌تواند عواقب قانونی داشته باشد! در پی این اتفاقات، اختلافاتی بین توسعه‌دهندگان اتریوم ایجاد شد. برخی از آن‌ها معتقد بودند که نباید یک هارد فورک جدید روی بلاک چین اتریوم ایجاد شود و برخی دیگر مخالفتی با این موضوع نداشتند. در نهایت با تمام اختلافات و بحث‌هایی که پیرامون این موضوع وجود داشت، هارد فورک جدید اتریوم با نام اصلی اتریوم و بلاک چین قدیمی با نام اتریوم کلاسیک از یکدیگر جدا شدند.

قابلیت ها و مزایای ارز اتریوم

رمز ارز اتریوم دارای شبکه‌ای کامل، زبان برنامه نویسی و سیستم پرداخت مختص به خود است. ماشین مجازی اتریوم برای خواندن و اجرای قراردادهای هوشمند بر روی این شبکه ایجاد شده و کاربران با پرداخت مقداری کارمزد تحت عنوان گس اتریوم، می‌توانند قراردادهای هوشمند خود را بر روی شبکه اتریوم اجرا کنند. می‌توان گفت که مهم‌ترین ویژگی اتریوم استفاده از قراردادهای هوشمند در محیط بلاک چین است. قرارداد هوشمند به زبان ساده، قراردادی است که با استفاده از زبان برنامه‌نویسی نوشته شده و مسئولیت نظارت بر اجرای مفاد قرارداد بر عهده شبکه بلاکچین قرار می‌گیرد. درواقع اتریوم با استفاده از قراردادهای هوشمند، نیاز به اشخاص یا سازمان‌های واسطه برای اجرای قراردادها را حذف می‌کند. البته استفاده از قراردادهای هوشمند فقط در تکنولوژی بلاک چین خلاصه نمی‌شود.

مزایای خرید ارز اتریوم در صرافی ارزپایا

کمترین کارمزد
کمترین کارمزد
پشتیبانی 24 ساعته
پشتیبانی ۲۴ ساعته
کسب درآمد از معاملات دوستان
کسب درآمد از معاملات دوستان
تسویه ریالی 24 ساعته
تسویه ریالی ۲۴ ساعته

یک دستگاه خودپرداز را می‌توان به عنوان مثالی ساده برای قراردادهای هوشمند در نظر گرفت. دستگاه خودپرداز اطلاعات کارت شما را خوانده و با توجه به دستوراتی که شما وارد می‌کنید، یک سری تراکنش‌های از پیش برنامه‌ریزی شده را انجام می‌دهد. با این کار، دیگر نیازی به نظارت کارمند بانک بر تراکنش‌های شما وجود ندارد. این دقیقا همان کاری است که قراردادهای هوشمند در شبکه اتریوم انجام می‌دهند، با این تفاوت که اطلاعات تراکنش‌های شما در بانک یا هر سازمان مرکزی دیگری ثبت نشده و هیچ نهادی کنترل دارایی‌های شما را بر عهده ندارد.

کاربرد قراردادهای هوشمند بسیار گسترده است. کاربران این شبکه قادرند با استفاده از این قراردادها، برنامه‌های غیرمتمرکز را روی بلاک چین اتریوم با دسترسی کامل ایجاد کنند. می‌توان انواع بازی‌ها را روی شبکه اتریوم ایجاد و یا پلتفرم‌های جدید ارزهای دیجیتال را بدون نیاز به ایجاد بلاک چین جدید بر روی شبکه اتریوم راه‌اندازی کرد. ویژگی مهم دیگر اتریوم که آن را از دیگر ارزهای دیجیتال متمایز ساخته، EVM یا ماشین مجازی اتریوم (Ethereum Virtual Machine) است. این ماشین مجازی برای خواندن و اجرای قراردادهای هوشمند طراحی شده است. EVM زبان قراردادهای هوشمندی که به زبان سالیدیتی نوشته شده‌اند را درک می‌کند و به هر قرارداد، منابع مورد نیاز مانند قدرت پردازش و حافظه را اختصاص می‌دهد.

قیمت اتریوم

قیمت اتریوم

بعد از این‌ که قیمت ارز اتریوم در سال ۲۰۱۸ سقف تاریخی خود را در قیمت ۱۴۰۰ دلار ثبت کرد، وارد یک روند نزولی فرسایشی شد. تا جایی که قیمت ارز اتریوم در ابتدای سال ۲۰۲۰ به حدود ۱۲۷ دلار نیز رسید. اما در این سال با شروع روند صعودی بیت کوین، قیمت اتریوم نیز وارد یک روند صعودی پرقدرت شد و تا پایان سال ۲۰۲۰ به ۷۳۰ دلار رسید. اما این روند صعودی نسبت به روند صعودی که در سال ۲۰۲۱ اتفاق افتاد، صعودی ناچیز محسوب می‌شود.

سال ۲۰۲۱ یکی از درخشان‌ترین سال‌ها برای اتریوم بود. در این سال قیمت اتریوم توانست با رشدی در حدود ۵۵۰ درصد به بالاترین قیمت خود یعنی ۴۸۰۰ دلار برسد. این اتفاق همزمان با شکست سقف تاریخی بیت کوین و رسیدن قیمت ارز اتریوم به ۶۸ هزار دلار اتفاق افتاد. برخلاف سال ۲۰۲۱، سال ۲۰۲۲ تا به اینجا سال سختی برای اتریوم و سایر آلت کوین‌ها بوده است. قیمت اتریوم که در ابتدای امسال حدود ۳۸۰۰ دلار بود که با کاهشی ۷۰ درصدی به ۱۰۰۰ دلار و در برهه‌ای به زیر ۱۰۰۰ دلار رسید اما توانست به سرعت تا ۱۵۰۰ دلار افزایش یابد قیمت ارز اتریوم در زمان نگارش این مقاله حدود ۱۶۰۰ دلار است. باید دید آیا اخبار مرتبط با اتریوم ۲.۰ می‌تواند باعث برگشت قیمت این رمز ارز شود یا نه.

اتریوم بخریم یا بیت کوین؟

ارز اتریوم و ارز بیت کوین

بر اساس اطلاعات سایت کوین مارکت کپ ( CoinMarketCap ) اتریوم دومین ارز بزرگ دنیا پس از بیت کوین است. در سال‌های اخیر بسیاری از تحلیلگران حوزه ارزهای دیجیتال، این ایده را مطرح کرده‌اند که اتریوم روزی جای بیت کوین را خواهد گرفت و تبدیل به اولین ارز دیجیتال بزرگ دنیا خواهد شد. این ایده که از آن با نام فلیپنینگ (Flippening) یاد می‌شود، سرمایه گذاران را به خرید اتریوم ترغیب می‌کند. آن‌ها معتقدند بیت کوین دیگر برای دنیای رو به رشد امروز قدیمی شده و بهتر است جای خود را به ارزهای جدیدتر و پرکاربردتری مانند اتریوم بدهد. برای همین برخی از افراد خرید اتریوم را به بیت کوین ترجیح می‌دهند.

تراکنش‌‌های اتریوم نسبت به بیت کوین سریع‌تر اتفاق می‌افتند و کارمزد آن‌ها کمی از کارمزد بیت کوین کمتر است. با این‌ حال، بیت کوین همچنان جایگاه خود را با اقتدار حفظ کرده است. اگرچه این کوین توانایی اجرای قراردادهای هوشمند را به اندازه اتریوم ندارد، اما توسعه‌دهندگان آن با ایجاد شبکه لایتنینگ سرعت بیشتری به تراکنش‌های بیت کوین بخشیده‌اند. همچنین منتقدین اتریوم معتقدند که این ارز در حوزه امنیت نمی‌تواند با بیت کوین رقابت کند. تصمیم‌گیری در مورد خرید اتریوم یا بیت کوین کاملا به تحلیل شما از بازار بستگی دارد. بیت کوین بیشترین سهم از بازار ارزهای دیجیتال را از آن خود کرده و اتریوم به سرعت در حال رشد و پیشرفت است. با این تفاسیر شما خرید اتریوم را منطقی می‌دانید یا بیت کوین؟

فروش و خرید اتریوم در ایران

خرید اتریوم

آسان‌ترین راه‌ برای سرمایه‌گذاری در اتریوم، خرید اتریوم از یک صرافی ارز دیجیتال معتبر ایرانی است. ارزپایا یک صرافی معتبر داخلی است که به‌عنوان یکی از اولین پلتفرم‌های خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران شناخته می‌شود. شما به‌راحتی می‌توانید با ثبت نام در سایت ارزپایا، نسبت به خرید اتریوم، خرید تتر و سایر ارزهای دیجیتال اقدام کنید. همچنین می‌توانید اتریوم‌هایی را که از قبل استخراج کرده یا از سایر صرافی ‌ها خریداری کرده‌اید به ارزپایا منتقل کرده و بفروشید. صرافی ارزپایا با پشتیبانی از دو بازار تتری و تومانی، به کاربران این امکان را می‌دهد که در مقابل فروش ارزهای دیجیتال خود، ارز دیجیتال تتر یا تومان دریافت کنند.

برخی افراد برای خرید اتریوم از صرافی خارجی استفاده کرده که این کار خطرات خاص خود را دارد. به‌دلیل تحریم‌های بین‌المللی که سال‌ها است روی ایران سایه انداخته، اکثریت صرافی ‌های خارجی کاربران ایرانی را تحریم کرده‌ و به آن‌ها اجازه فعالیت نمی‌دهند. به همین علت اکیدا توصیه می‌کنیم که برای خرید اتریوم از صرافی های معتبر ایرانی استفاده کنید.

کارمزد خرید و فروش اتریوم

کارمزد خرید ارز اتریوم

هر صرافی درصدی از معامله را به‌عنوان کارمزد از کل معامله کسر می‌کند. این کارمزد در صرافی ارزپایا ۰.۲ درصد است که کارمزد بسیار مناسبی نسبت به سایر صرافی ها محسوب می‌شود. کارمزد تراکنش‌ها در شبکه اتریوم بسته به شلوغی شبکه متفاوت هستند. اما برای خرید و فروش اتریوم در صرافی نیازی به پرداخت کارمزد شبکه نیست. زیرا این کارمزد صرفا بابت برداشت و انتقال اتریوم از یک کیف پول به کیف پولی دیگر گرفته می‌شود. هنگام فروش و خرید اتریوم در صرافی، کاربر صرفا باید کارمزد دریافتی توسط صرافی را پرداخت کند که مقدار آن بسیار ناچیز است. پس از خرید اتریوم از صرافی، می‌توانید آن را در کیف پول اختصاصی خود در ارزپایا نگهداری کنید. اما اگر قصد انتقال آن به کیف پول دیگری را دارید، مراقب کارمزدهای شبکه اتریوم باشید! کارمزدهای این شبکه در بعضی از مواقع بسیار بالا هستند.

خرید اتریوم در صرافی ارزپایا

خرید ارز دیجیتال اتریوم

اتریوم را می‌توانید در صرافی های ایرانی خریداری کنید. صرافی ارزپایا یکی از سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای خرید و فروش اتریوم محسوب می‌شود. برای خرید اتریوم از صرافی ارزپایا، کافی است کلیک کنید و پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده، ثبت نام خود را تکمیل کنید. در قدم بعدی مراحل احراز هویت با توضیحات کامل به شما نمایش داده می‌شود. پس از گذراندن این مراحل وارد حساب کاربری خود شده و کیف پول خود را شارژ کنید. شارژ کیف پول به‌راحتی و با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب امکان پذیر است. علاوه بر این، می‌توانید با انتقال تتر به کیف پول خود، نسبت به خرید اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال اقدام کنید.

فروش اتریوم در صرافی ارزپایا

فروش اتریوم

برای فروش اتریوم در صرافی ارزپایا فقط کافی است حجم مورد نظر خود را مشخص کرده و سفارش فروش خود را ثبت کنید. درصورتی که می‌خواهید فروش شما با سرعت بیشتری انجام شود، این کار را در قسمت خرید و فروش آسان انجام دهید. در این قسمت با ثبت یک سفارش فروش، میانگین قیمت پیشنهاد شده توسط خریداران محاسبه شده و ارز شما به فروش خواهد رفت. از آنجا که افراد زیادی در حال فروش و خرید ارز دیجیتال در صرافی ارزپایا هستند، نیازی نیست برای پیدا کردن خریدار یا فروشنده زمان زیادی منتظر بمانید.

آموزش تصویری خرید و فروش اتریوم در صرافی ارزپایا

کیف پول اتریوم

کیف پول اتریوم

پس از خرید اتریوم، می‌توانید آن را در کیف پول اختصاصی خود در ارزپایا نگهداری کرده یا آن را برای امنیت بیشتر به یک کیف پول دیگر منتقل کنید. همان طور که در اینفوگرافی کیف پول های اتریوم مشاهده می‌کنید؛ کیف پول‌های زیادی از جمله تراست ولت و اتمیک ولت از ارز اتریوم پشتیبانی می‌کنند. تراست و اتمیک، دو کیف پول رایج و مشهور برای نگهداری ارز ارزهای دیجیتال از جمله ارز اتریوم هستند. همچنین کیف پول های سخت افزاری لجر و ترزور نیز قابلیت ذخیره اتریوم را در خود دارند.

خرید و فروش اتریوم
4.88 از 319 رای ثبت شده

سوالات پرتکرار فروش و خرید اتریوم

قیمت اتریوم امروز برابر با دلار است همچنین قیمت لحظه ای اتریوم معادل تومان می باشد.

اتریوم سال‌ها است که در رتبه دوم بازار ارزهای دیجیتال قرار دارد و برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که ارزش بازار این ارز می‌تواند حتی از بیت کوین پیشی بگیرد. همچنین با توجه به تغییر شبکه اتریوم از POW به POS در آینده‌ای نزدیک، می‌توانیم شاهد جهش قیمتی این ارز در اواخر سال 2022 و اوایل سال 2023 باشیم.

برای خرید اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال با تتر نیازی به احراز هویت نیست. اما طبق قوانین بانک مرکزی همه کاربران برای واریز و برداشت ریال باید مراحل احراز هویت خود را در صرافی‌ تکمیل کنند، به‌ همین دلیل انجام احراز هویت برای خرید اتریوم با ریال لازم است.

اتریوم، با نام اختصاری ETH دومین ارز دیجیتال بزرگ دنیا پس از بیت کوین است. این ارز دیجیتال، با به کار بردن قرارداد های هوشمند در تکنولوژی بلاک چین، موفق شد زمینه فعالیت ارزهای دیجیتال را گسترش دهد.

برای انتقال اتریوم کاربر باید کارمزد شبکه این ارز را پرداخت کند. هزینه انتقال اتریوم 0.004 اتریوم است که جدا از کارمزد صرافی بوده و به ماینرهای اتریوم تعلق می‌گیرد.

با وجود این‌که در اکثر صرافی‌های ایرانی یک حداقل خرید برای ارزهای دیجیتال تعریف شده است، در صرافی ارزپایا هیچ محدودیتی برای خرید اتریوم و دیگر رمز ارزها وجود ندارد.

نظرات کاربران درباره خرید اتریوم

تعداد پاسخ ها : ۱

آیا مرج اتریوم تکمیل شده یا باز هم به روز‌رسانی‌هایی در پیشه؟

سلام دوست عزیز
فرآیند مرج اتریوم و تغییر پروتکل این ارز از POW به POS، به‌صورت کامل انجام شده. با این وجود، طبق نقشه راهی که توسعه‌دهنده‌های این ارز منتشر کردن، با هدف افزایش مقیاس‌پذیری اتریوم، در آینده‌ای نزدیک به روزرسانی‌های دیگه‌ای انجام میشه که می‌تونه قیمت اتریوم رو افزایش بده. سودتان پایا

تعداد پاسخ ها : ۱

مرج اتریوم تا الان چه تاثیری روی قیمت اتریوم داشته؟

سلام دوست عزیز
برخلاف انتظار اکثریت مردم، بعد از این‌که مرج اتریوم اتفاق افتاد، قیمت این ارز کاهش پیدا کرد. اتفاقی که وقوع اون رو در ویدیوهای تحلیلی وبلاگ و پیج اینستاگرام ارزپایا پیش‌بینی کرده بودیم. با این حال به‌دلیل این‌که مرج اتریوم، مقیاس‌پذیری و سرعت شبکه این ارز رو افزایش میده، می‌تونیم در بلندمدت شاهد افزایش قیمت این ارز باشیم. سودتان پایا

تعداد پاسخ ها : ۱

اگه مرج اتفاق بیفته اتریوم جای بیت کوینو میگیره

سلام دوست عزیز
این احتمال وجود داره که در سال‌های آینده به دو دلیل ارزش بازار اتریوم از بیت کوین فراتر بره. دلیل اول این‌که انجام آپدیت‌های مهم روش شبکه اتریوم از جمله مرج یا آپدیت شانگهای در ماه‌های آینده میتونه خرید این ارز رو جذاب‌تر کنه و با افزایش قیمت اتریوم، مارکت کپ این کوین هم افزایش پیدا می‌کنه. دلیل دوم برای این موضوع هم نامحدود بودن تعداد توکن‌های اتریوم هستش که روی افزایش ارزش بازار این ارز تاثیر مستقیم داره درحالی که تعداد بیت کوین‌های قابل استخراج محدود در دنیا محدود هستن. البته دلیل دوم میتونه اثز منفی هم روی قیمت اتریوم داشته باشه چرا که اصولا کمیاب بودن یک ارز، مزیت محسوب میشه. باید صبر کرد و دید چه اتفاقی برای این ارز پر حاشیه میفته سودتان پایا

مشاهده بیشتر