⚜️ نماد اختصاری
EOS
💎 قیمت تومانی
📈 تغییرات 24h
💲 قیمت دلاری
ایاس (EOS)
آیکون ارز دیجیتال ایاس
مقدار
ارزش (تومان)
خرید ایاس
اطلاعات بازار جهانی
رتبه از نظر ارزش بازار
ارزش بازار (Market Cap)
دلار
بالاترین قیمت (ATH)
دلار
اطلاعات بازار ارزپایا
حجم معاملات 24 ساعت
تومان  

قیمت ایاس (EOS) امروز برابر با 0.743 دلار است همچنین قیمت لحظه ای ایاس (EOS) معادل 59,280 تومان می باشد.

ارز دیجیتال ایاس چیست؟

ایاس (EOS)، یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است که با هدف میزبانی از اپلیکیشن‌های توزیع‌شده یا dApp طراحی و توسعه داده شده است. ایاس در ژوئن سال ۲۰۱۸ پس از برگزاری یک عرضه اولیه موفق، راه‌اندازی شد. بلاک دات وان (Block.one)، شرکت طراح ایاس، در این عرضه توانست رقم هنگفتی بالغ بر ۴ میلیارد دلار سرمایه از کاربران جمع‌آوری کند. بلاک دات وان، نهادی است که نرم‌افزار متن‌باز EOS.IO را به‌عنوان قلب تپنده بلاک چین ایاس، توسعه داده است.

شبکه ایاس دارای یک رمزارز بومی، همنام با خود و با نماد اختصاری EOS است. این رمزارز، ایفاگر نقش ابزار مبادله و واسطه پرداخت در شبکه ایاس است. ایاس به‌دلیل بهره‌مندی از قابلیت‌هایی منحصربه‌فرد به افراد و کسب‌وکارها امکان می‌دهد تا بتوانند اپ‌های بلاک چینی خود را به‌سادگی، طراحی و عرضه کنند. افزون بر این، ایاس دارای یک فروشگاه نرم‌افزاری برای نرم‌افزار‌های مبتنی بر وب است که کار برنامه‌نویس‌ها را برای توسعه اپ‌های مبتنی بر بلاک چین، ساده می‌کند.

زیست‌بوم ایاس بر پایه دو عنصر کلیدی استوار است: ۱- نرم‌افزار متن‌باز EOS.IO و ۲- توکن EOS. نرم‌افزار EOS.IO درست همانند یک سیستم‌عامل رایانه‌ای است. این نرم‌افزار، بلاک چین ایاس را کنترل و مدیریت می‌کند. علاوه بر این، این نرم‌افزار از معماری بلاک چینی برای بهبود مقیاس‌پذیری افقی و عمودی اپ‌های توزیع‌شده بهره می‌برد. توکن EOS نیز رمزارز بومی بلاک چین ایاس است.

هر توسعه‌‌دهنده‌ای که می‌خواهد اپ توزیع‌شده یا دی اپ دلخواه خود را در بستر بلاک چین ایاس بسازد، کافی است تنها مقداری رمزارز EOS را در کیف پول خود نگه‌داری کند. آن دسته از دارندگان رمزارز EOS هم که با توسعه دی اپ سروکار ندارند و تنها با هدف سرمایه‌گذاری، اقدام به خرید ایاس کرده‌اند، می‌توانند پهنای باند خود را به دیگر کاربران اجاره بدهند.

رمز ارز ایاس EOS

طرفداران ایاس، آن را رقیبی قدرتمند برای اتریوم می‌دانند و بر این باورند که این شبکه می‌تواند دیگر بلاک چین‌ها را از نظر سرعت پردازش تراکنش‌ها پشت سر بگذارد. اتریوم در حال حاضر تنها می‌تواند ۱۵ تراکنش را در هر ثانیه پردازش کند، در حالی که ایاس به‌طور بالقوه قادر است از پس پردازش میلیون‌ها تراکنش در ثانیه بربیاید. ناگفته نماند که این صرفا یک هدف است و ایاس در واقعیت هنوز فاصله زیادی با پردازش میلیونی تراکنش‌ها دارد.

با گسترش ابعاد زیست‌بوم توسعه دی اپ‌ در حوزه بلاک چین، محدودیت منابع به معضلی فراگیر تبدیل شده است. ایاس با نرم‌افزار EOS.IO در تلاش است تا با مقیاس‌پذیری، انعطاف‌پذیری و کاربردی پذیری بیشتر خود این معضل را حل و فصل کند. طراحان EOS.IO مدعی‌اند که این نرم‌افزار با بهره‌گیری از اجرای موازی و متدولوژی ارتباط آسنکرون می‌تواند از هزاران دی اپ تجاری پشتیبانی کند؛ بی‌آنکه دچار اختلال در عملکرد خود شود.

در EOS.IO ماژول‌های جداگانه‌ای تعبیه شده‌اند که می‌توانند کارآمدی‌ دی اپ‌ها را ارتقا بدهند. برای مثال، فرایندهای احراز هویت و اجرای دستورها توسط دو ماژول جداگانه انجام می‌شوند و این ماژول‌بندی، خود منجر به بهبود راندمان می‌شود. افزون بر این، ایاس دارای قابلیت‌های ویژه‌ای در زمینه کاربردی پذیری است که از جمله آن‌ها می‌توان به یک جعبه‌ابزار تحت وب برای توسعه رابط‌های کاربری و پایگاه داده‌‌های خودتوصیفی اشاره کرد. تمامی این ابزارها، کار توسعه‌دهندگان را برای ساخت و نگه‌داری دی اپ‌ها ساده‌تر می‌کنند. مدل اقتصادی ایاس نیز طراحی منحصربه‌فردی دارد. ایاس از روش مرسوم استخراج برای تولید توکن‌های جدید استفاده نمی‌کند. در این شبکه، اعتبار سنجان تعداد بلاک‌های لازم را می‌سازند و در ازای این کار، تعداد مشخصی توکن ایاس در قالب پاداش دریافت می‌کنند.

هر تولیدکننده بلاک، موظف است که نرخ دلخواه خود را برای ساخت یک بلاک تازه به دیگر گره‌ها اعلام کند. با موافقت سایر گره‌ها با این نرخ، ارزش توکن‌های هر بلاک بر اساس میانگین هزینه موردانتظار ساخت هر واحد بلاک، محاسبه می‌شود. بدیهی است که هر تولیدکننده بلاک، خواهان نرخ بیشتری برای ساخت بلاک است و این ویژگی ممکن است به رشد سرسام‌آور هزینه ساخت بینجامد. برای حل و فصل این معضل، سازوکاری اندیشیده شده که منجر به محدودسازی پاداش اعطایی به هر تولیدکننده بلاک می‌شود تا موجودی توکن‌های ایاس، هر ساله بیش از ۵ درصد، افزایش پیدا نکند. دارندگان ایاس می‌توانند با شرکت در فرایند حکمرانی شبکه، خود دست به انتخاب تولیدکنندگانی بزنند که با معیارهای آن‌ها همخوانی دارند.

شبکه ایاس، در حال حاضر بر چهار حوزه کلیدی متمرکز است:

۱- مقیاس‌پذیری

ایاس می‌خواهد تا با افزایش مقیا‌س‌پذیری، نیازها و تقاضاهای فزاینده بازار را از طریق یک محیط نرم‌افزاری چابک و کارآمد برآورده کند.

۲- تجربه توسعه‌دهندگان

بهبود تجربه توسعه‌دهندگان، دیگر برنامه‌ای است که در دستور کار ایاس قرار دارد. این شبکه می‌خواهد گستره‌ای وسیع از ابزارها را در اختیار توسعه‌دهندگان بگذارد و کار آن‌ها را برای طراحی و توسعه اپ‌های غیرمتمرکز ساده‌ کند.

۳- تجربه کاربر

هدف گردانندگان ایاس این است که تجربه کاربران از کار با شبکه، ساده، امن و بدون دردسر باشد.

۳- انطباق با نیازهای سازمانی

سازمان‌ها نیازمند نرم‌افزارهای قوی، امن و مبتنی بر سازوکارهای اجماع خلل‌ناپذیر هستند. ایاس می‌خواهد با ساخت یک شبکه قدرتمند، این نیازها را برآورده کند.

افزون بر این، ایاس دارای سه ویژگی کلیدی یکتا است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- اثبات سهام نیابتی (Delegated Proof of Stake)

ایاس از نخستین بلاک چین‌هایی است که سازوکار اجماع اثبات سهام نیابتی را به کار بسته است. این سازوکار ویژه، یکی از مولفه‌های حیاتی ایاس برای دستیابی به اهداف بلندی پروازانه‌اش به حساب می‌آید.

۲- تخصیص منابع

کاربران در شبکه ایاس سه نوع منبع در اختیار دارند: CPU، NET و RAM. سی‌پی‌یو و نت با سهام‌گذاری رمزارزهای ایاس در دسترس کاربر قرار می‌گیرند؛ حال آنکه رم باید از یک قرارداد هوشمند خریداری شود. این قرارداد هوشمند، نقش یک قرارداد بازارساز/قیمت‌گذار را بازی می‌کند.

۳- حکمرانی

ایاس به دلیل سازوکار اجماع ویژه خود، بیش از هر شبکه دیگری، نیازمند یک ساختار حکمرانی مستحکم است. در ایاس، دارندگان توکن‌های EOS، توسعه‌دهندگان دی اپ، تولیدکنندگان بلاک و گردانندگان شرکت بلاک دات وان می‌توانند در فرایند حکمرانی و اعمال رأی در شبکه مشارکت و هم‌افزایی کنند.

گفتنی است که سازوکار اثبات سهام نیابتی را «دان لاریمر» (Dan Larimer)، هم‌بنیانگذار ایاس ابداع کرده است. در بلاک چین ایاس، ۲۱ نماینده یا ابرگره وجود دارند که در فرایند رأی‌گیری برای تولید بلاک‌های جدید سهیم هستند. این نمایندگان از سوی دارندگان توکن‌های EOS از میان انبوهی از نامزدها انتخاب می‌شوند. پیش‌تر گفتیم که تولیدکنندگان بلاک در ازای مشارکت در ساخت بلاک‌ها پاداش دریافت می‌کنند؛ بنابراین همه گره‌ها علاقه دارند به‌عنوان تولیدکننده بلاک انتخاب شوند. پاداش بلاک‌ها در قالب توکن EOS و با افزایش سالانه تورم عرضه این توکن اعطا و تأمین می‌شود.

خالق ایاس

خالق ایاس

دان لاریمر، خالق ایاس، برنامه‌نویس و کارآفرین حوزه رمزارزها است. افزون بر ایاس، لاریمر در توسعه چندین پروژه پرآوازه همچون «بیت شیرز» (BitShares) و «استیم» (Steam) نیز سهیم بوده است. وی مدت زیادی، سکان هدایت بخش فنی شرکت بلاک دات وان را هم در دست داشته است. لاریمر در سال ۲۰۰۳، دوره کارشناسی علوم رایانه را در دانشگاه پلی‌تکنیک ویرجینیا به پایان رساند. او در حال حاضر در چندین حوزه از جمله بلاک چین، رمزارزها، صرافی‌های غیرمتمرکز و طراحی سیستم‌های اقتصادی فعال است.

او در سال ۲۰۰۹ در حال طراحی و ساخت یک ارز دیجیتال بود که با بیت کوین آشنا شد. سپس با شوقی فراوان، تمام هم و غم خود را صرف یادگیری مفاهیم بیت کوین کرد و حتی توانست از طریق یکی از انجمن‌های آنلاین با ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین گپ‌وگفت کند. او در آن سال‌ها بیش از هر چیز، نگران سلطه صرافی‌های متمرکز بر بازار رمزارزها بود و به همین دلیل از ابتدا فکر طراحی صرافی‌های غیرمتمرکز را در سر می‌پروراند.

در ادامه، دست به پیاده‌سازی پلتفرم معاملاتی بیت‌شیرز زد و توکن BitUSD را طراحی و عرضه کرد. این توکن، نخستین رمزارز بی‌نیاز از اعتماد با پشتوانه دلار آمریکا بود. لاریمر سپس به مدت دو سال، مشغول طراحی و توسعه یک صرافی غیرمتمرکز بود و در نهایت توانست فناوری جدیدی موسوم به «گرافن» (Grephene) را ابداع کند. این فناوری در حال حاضر، قلب تپنده پلتفرم‌های بیت‌شیرز و استیم است.

خرید و فروش EOS

خرید و فروش EOS

آسان‌ترین راه‌ برای سرمایه‌گذاری در ایاس، خرید آن از یک صرافی آنلاین معتبر ایرانی است. ارزپایا یک صرافی دانش‌بنیان است که به عنوان یکی از اولین پلتفرم‌های خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران شناخته می‌شود. شما به راحتی می‌توانید با ثبت‌نام در سایت ارزپایا، ایاس‌های خود را خرید و فروش کنید. افزون بر این، می‌توانید ایاس‌هایی را که پیش‌تر از بایننس و دیگر صرافی‌ها خریداری کرده‌اید، به ارزپایا منتقل و معادل آن تتر یا تومان دریافت کنید.

خرید ایاس در صرافی ارزپایا

خرید ایاس

ایاس را می‌توانید هم از صرافی‌های ایرانی و هم خارجی خریداری کنید. صرافی ارزپایا با کمترین نرخ کارمزد، یکی از سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای خرید ارز دیجیتال ایاس در ایران است. برای خریداری ایاس از صرافی ارزپایا کافی است وارد وب‌سایت صرافی بشوید، سپس گزینه ثبت‌نام را انتخاب و مراحل افتتاح حساب کاربری را گام‌به‌گام طی کنید. پس از تکمیل ثبت‌نام و احراز هویت، می‌توانید وارد حساب خود بشوید و کیف پولتان را شارژ کنید. شارژ کیف‌پول به راحتی و با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب، امکان‌پذیر است. افزون بر این، می‌توانید با انتقال تتر به کیف‌پول خود نسبت به خرید ایاس اقدام کنید.

فروش ایاس در صرافی ارزپایا

فروش ایاس

برای فروش ارز ای او اس در صرافی ارزپایا کافی است که پس از مشخص کردن حجم دلخواه، سفارش خود را ثبت کنید. اگر می‌خواهید به‌طور آنی و با بیشترین سرعت ممکن، سفارشتان نهایی شود، گزینه خرید و فروش آسان را انتخاب کنید. در این قسمت با ثبت یک سفارش، میانگین قیمتی پیشنهادی خریداران، محاسبه و ارز شما به آن قیمت، فروخته خواهد شد. از آنجا که کاربران پرشماری در حال دادوستد ایاس در صرافی ارزپایا هستند، برای یافتن خریدار یا فروشنده، زیاد معطل نخواهید شد.

آموزش تصویری فروش و خرید ایاس در صرافی ارزپایا

کارمزد خرید و فروش ایاس

خرید ایاس از هر صرافی، مستلزم پرداخت کارمزد است. تمامی صرافی‌ها بخش بسیار ناچیزی از ارزش معامله را در قالب کارمزد از حساب شما کسر می‌کند. این کارمزد در صرافی ارزپایا تنها ۰.۲ درصد است که در مقایسه با دیگر صرافی‌ها بسیار ناچیز به شمار می‌آید. پس از خریداری ایاس، هم می‌توانید آن را در کیف‌پول اختصاصی خود در صرافی ارزپایا نگه‌داری کنید هم قادر هستید آن را با کارمزدی ناچیز به کیف‌پول شخصی خود منتقل کنید.

کارمزد انتقال ایاس

کارمزد انتقال ایاس

گردانندگان شبکه ایاس مدعی‌اند که ارسال و دریافت توکن‌های EOS در این شبکه، کاملا رایگان است و کاربران ملزم به پرداخت هیچ کارمزدی نیستند. این ادعا روی کاغذ، درست است؛ در واقعیت اما این‌گونه نیست و برای انجام تراکنش در بستر شبکه ایاس، باید تعدادی توکن EOS در حساب خود داشته باشید. بنابراین پیش‌شرط انجام تراکنش رایگان در شبکه ایاس، سهام‌گذاری تعدادی توکن EOS است. ناگفته نماند که نمی‌توان از توکن‌های سهام‌گذاری شده برای پرداخت استفاده کرد.

آینده ارز دیجیتال ایاس

آینده ارز دیجیتال ایاس

ایاس به دلیل افت‌وخیزهای قیمتی و تغییرات پیاپی در تیم توسعه‌دهندگانش، از جنجال‌برانگیزترین رمزارزهای بازار بوده است؛ با این حال، این ارز دیجیتال به دلیل برخورداری از یک فناوری توفنده، پتانسیل بسیار بالایی برای سودسازی در آینده دارد. نرم‌افزار EOS.IO که نقش موتور محرک شبکه ایاس را ایفا می‌کند، می‌تواند در آینده، اپ‌های رایانه‌ای را دستخوش تغییراتی اساسی کند و چندین صنعت و حوزه تجاری را متحول سازد؛ بنابراین ایاس به لطف برخورداری از این پتانسیل‌ها می‌تواند در درازمدت، رشدی تصاعدی را تجربه کند.

در حال حاضر، شبکه ایاس دارای تقریبا یک میلیارد رمزارز EOS است. افزون بر این، این رمزارز با برخورداری از ارزش بازاری بالغ بر ۲ میلیارد دلار در جایگاه ۴۹امین ارز بزرگ جهان از نظر ارزش بازار قرار دارد.

ایاس در ۱۹ آوریل ۲۰۱۹ توانست سقف قیمت تاریخی (ATH) تازه‌ای را در محدوده ۲۲.۸ دلار به ثبت برساند. در حال حاضر اما این رمزارز، بسیار کمتر از قله قیمتی، دادوستد می‌شود. یکی از عوامل مهمی که در ترسیم دورنمای سرمایه‌گذاری در ایاس نباید نادیده گرفته شود، نقش دان لاریمر در توسعه ایاس و شرکت بلاک دات وان است. لاریمر، آوازه‌ای فراگیر در حوزه رمزارزها دارد؛ تا جایی که عده‌ای او را بیل گیتس بلاک چین نامیده‌اند. او مبدع سازوکار اجماع اثبات سهام و همچنین مفهوم سازمان خودمختار غیرمتمرکز (DAO) است. اگر لاریمر همچون گذشته، توسعه ایاس را در دستور کار خود قرار دهد، می‌توان انتظار داشت که این شبکه، آینده درخشانی پیش رو داشته باشد.

پیش بینی قیمت ایاس

پیش بینی قیمت ایاس

قیمت ایاس در روزهای نخست سال ۲۰۲۱ روندی نزولی را طی کرد و حتی تا آستانه ۲.۶۳ دلار هم پایین رفت. در ادامه اما تا ماه مه توانست با رشدی انفجارگونه از مرز ۱۴ دلار هم عبور کند. ناگفته پیداست که ایاس نیز همچون دیگر رمزارزها بسیار پرنوسان است و نمی‌توان دورنمای مشخصی را از روند قیمتی آتی آن ترسیم کرد.

تحلیلگران پایگاه کوین‌پلاس بر این باورند که احتمال دارد بهای ایاس تا پایان سال میلادی ۲۰۲۲ به ۴۵ دلار هم برسد. این کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که با اقبال فزاینده کسب‌وکارها به شبکه ایاس، دور از انتظار نیست که قیمت رمزارز EOS طی ۵ سال آتی از مرز ۱۶۰ دلار هم عبور کند.

والت اینوستور (WalletInvestor)، دیگر پایگاه پرطرفدار حوزه رمزارزها هم در تخمین خود از روند قیمتی آتی ایاس آورده است که تا سال ۲۰۲۵ بهای این رمزارز از آستانه ۱۴ دلار فراتر نمی‌رود. دیجیتال کوین (Digitalcoin)، موسسه فعال در حوزه تجزیه و تحلیل رمزارزها هم پیش‌بینی کرده که بهای ایاس تا سال ۲۰۲۵ به ۱۹ تا ۲۴ دلار می‌رسد.

آژانس تحلیلی لانگ فرکست (Longforecast) نیز تخمین زده که قیمت ایاس تا میانه‌های سال ۲۰۲۵ به محدوده ۴۵ دلار خواهد رسید.

بهترین کیف پول برای ارز EOS

بهترین کیف پول برای ارز EOS

کیف پول‌های بسیاری از ارز دیجیتال EOS پشتیبانی می‌کنند که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • تراست ولت Trust wallet

کیف پولی محبوب و معروف در دنیای ارزهای دیجیتال که برای استفاده در گوشی موبایل طراحی شده است. این کیف پول از ایاس در شبکه‌های مختلف پشتیبانی می‌کند.

  • اکسودوس (Exodus)

این کیف پول نیز کیف پول نرم افزاری امنی است و از ارز ایاس پشتیبانی می‌کند. می‌توانید از آن بر روی گوشی یا کامپیوتر خود استفاده کنید.

  • اینفینیتو والت (Infinito Wallet)

اینفینیتو والت یک کیف پول موبایلی است که به کاربر اجازه می‌دهد ایاس و چندین رمزارز دیگر را در تلفن همراه خود ذخیره کند. این کیف پول علاوه بر رمزارز EOS از بیت کوین، اتریوم، بیت کوین کش لایت کوین و تمامی توکن‌های مبتنی بر استاندارد ERC-20 پشتیبانی می‌کند.

اینفینیتو والت، مجهز به حسگر اثر انگشت است که امکان گشودن اپ کیف پول را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. افزون بر این، این والت از چندین زبان مختلف پشتیبانی می‌کند تا همه کاربران از چهارگوشه دنیا بتوانند به سادگی از آن استفاده کنند. گفتنی است که اینفینیتو والت، کلیدهای خصوصی کاربر را روی دستگاه او ذخیره می‌کند و از رمزنگاری برای نگه‌داری آن بهره می‌برد.

اینفینیتو والت توانسته بازخوردهای بسیاری مثبتی را از کاربران سیستم‌عامل‌های اندروید و IOS دریافت کند. اگر به دنبال ذخیره‌سازی ایاس در تلفن همراه خود هستید، این کیف پول یکی از بهترین گزینه‌های در دسترس است.

  • سیمپل ای او اس (SimplEOS)

سیمپل ای او اس یک کیف پول دسکتاپ است که از سوی یکی از کاربران پروپاقرص شبکه ایاس توسعه داده شده است. این کیف پول به‌طور اختصاصی برای کار با ایاس، ساخته شده و تمامی قابلیت‌های نرم‌افزار EOS.IO را در بر می‌گیرد. افزون بر این با تمامی سیستم‌عامل‌های دسکتاپ از جمله ویندوز، مک و لینوکس سازگار است.

پس از دانلود سیمپل ای او اس می‌توانید به سادگی کوین‌های EOS را ارسال، دریافت و ذخیره کنید. این کیف پول از حساب‌های چندگانه نیز پشتیبانی می‌کند و دارای یک درگاه ویژه رأی‌گیری برای مشارکت در حکمرانی شبکه ایاس نیز هست.

اگر می‌خواهید علاوه‌بر ایاس، دیگر کوین‌ها و توکن‌ها را هم در رایانه خود ذخیره کنید، بهتر است به دنبال کیف پول دیگری بروید.

  • اسکتر (Scatter)

اسکتر، یک کیف پول رمزارزی در قالب یک افزونه گوگل کروم است که امکان کار با شبکه ایاس را در اختیار شما می‌گذارد. هنگام استفاده از اسکتر، تمامی داده‌ها و کلیدهای خصوصی شما در دستگاهتان ذخیره می‌شود. افزون بر این، داده‌های ارسال شده از سوی اسکتر به بلاک چین، هش می‌شوند تا حدس زدن آن‌ها برای مهاجمان ناممکن باشد. اسکتر در حال حاضر از بلاک چین‌های ایاس و اتریوم پشتیبانی می‌کند و احتمال دارد در آینده، دیگر بلاک چین‌ها را هم به فهرست شبکه‌های تحت پشتیبانی خود بیفزاید. اگرچه فرایند نصب و راه‌اندازی اسکتر بسیار ساده است؛ اما ممکن است تا حدی برای تازه‌واردها دشوار به نظر بیاید.

خرید و فروش ایاس
4.93 از 582 رای ثبت شده

سوالات پرتکرار خرید و فروش ایاس

ایاس (EOS)، یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است که با هدف میزبانی از اپلیکیشن‌های توزیع‌شده یا dApp طراحی و توسعه داده شده است. رمزارز ایاس همانند بیت کوین، ایفاگر نقش ابزار مبادله و واسطه پرداخت در شبکه ایاس است.

کیف پول‌های بسیاری از ارز دیجیتال EOS پشتیبانی می‌کنند که از جمله پرکاربردترین آنها می‌توان به تراست ولت، اکسودوس، سیمپل ای او اس و اینفینیتو والت اشاره کرد.

نظرات کاربران درباره خرید ایاس